uppdaterad 13 12 16

Presentation

 

Engagerad och nyfiken!

Jag har alltid jobbat med mat och älskar vällagade måltider med mycket smak. Det är lite av en ledstjärna för mig och något jag vill förmedla till andra. Jag är hushållslärare i botten. Därefter har jag under åren läst flera påbyggnadskurser inom näringslära, livsmedelskunskap och deltagit i praktisk matlagning med olika duktiga kockar för att uppdatera mig och följa utvecklingen. Alltid lika spännande och kul!
I yrkeslivet har jag arbetat merparten inom restaurang och storhushållsutbildningar på gymnasiet och olika vuxenutbildningar. Restaurangvana har jag fått som kock på en kursgård där jag också drev utbildningar för vuxna i praktisk matlagning och friskvård. Mitt stora intresse för svensk mat och svenska råvaror, gärna med lokal anknytning, gav mig ett projektledar jobb inom Leader Sommenbygd med namnet KindaMat. Ett mycket framgångsrikt projekt som nu står på egna ben.
Under flera år harjag arbetat som matkonsult på Hushållningssällskapet Östergötland. En mängd olika matprojekt mot olika målgrupper och utbildningsinsatser på lokal och nationellnivå har där passerat.
På uppdrag av olika tidskrifter har jag skrivit artiklar om mat. Det har blivit många provlagningar av tankar och idéer som ibland blivit vackra omslagsbilder med tillhörande recept.
Jag har varit verksam inom flera branscher och träffat många människor genom åren. Tillsammans med med studierna har det gett mig en bred bas att stå på.

 
Mat & Hälsa - Björksnäs Gård 590 39 Kisa - Tel 0494-604 80 - Mobil 076-84 604 80 - e-post: carolina@bjorksnasgard.se